EDIȚIA 2013

Cinci zile de distractie si voie buna

In perioada 15-19 august 2013, seful autoritatii locale Ion Ovidiu Brailoiu impreuna cu Consiliul Local al orasului, au organizat si in acest an evenimentul dedicat zilelor orasului.

Mare de oameni si mare distractie la Eforie! Manifestarile au fost un prilej de sarbatoare nu doar pentru localnici ci si pentru toti turistii ce s-au aflat pe litoralul romanesc, vremea buna si concediile aducandu-i in numar foarte mare la soare, distractie si odihna.

Sarbatoarea din Eforie a inceput in data de 15 august cu un spectacol de muzica, dans si concursuri pentru copii, desfasurat pe scena amplasata in zona Cazino din Eforie Sud.

Manifestarile au continuat in data de 16 august atunci cand a avut loc o demonstratie sportiva – sarituri cu prajina pe plaja, “Eforie Ple Vault”. Sportivii participanti la aceste sarituri desfasurate pe plaja Luminita au fost Lavinia Scurtu, Ana Antonenco, Bogdan Popa, Bogdan Deliu, toti campioni nationali la juniori, seniori si tineret. Invitatii speciali ce au participat la acest eveniment sportiv au fost Paula Ivan – campioana olimpica si Liliana Alexandru, campioana mondiala. Seara de 16 august a continuat cu un concert sustinut de trupa “Micul Paris” si solista Letitia, incheierea celei de-a doua zile de petrecere fiind realizata printr-un concert de muzica pop-rock-folclor la “Teatrul de Vara” din Eforie Sud si cu un superb foc de artificii.

De asemenea, “Euforia Eforiei” si-a continuat seria evenimentelor in cea de-a treia zi, pe data de 17 august 2013 cu o expozitie gastronomica si degustare desfasurata in Eforie Sud, zona Cazino. A urmat mai apoi un spectacol de muzica, dans si concursuri pentru copii tot in Eforie Sud, pe scena amplasata in zona Cazino. Si aceasta seara magica a fost incheiata cu un concert de muzica pop-rock-folclor in cadrul “Teatrului de Vara” din Eforie Nord, urmat de o ploaie de artificii.

Totodata, in perioada 17-18 august au fost organizate minutios importante evenimente precum: Regatta Marii Negre la Eforie Nord; Concursul International de Sah “Cupa Eforiei” la Hotel “Petrolul” din Eforie Nord, competitie internationala la care au participat peste 100 de concurenti; “Tabara de fotografie” din tabara Luminita unde au avut loc expozitii foto, Workshop si Tombole cu premii pentru copii dar si concursuri sportive pe plaja.

Iata ca, si perioada 15-19 august 2013 a fost la fel de plina in evenimente precum Expozitii foto pe tema “Istoria Orasului Eforie” desfasurate in Parcul “Teatrului de Vara” din Eforie Nord si Parcul “Teatrului de Vara” Eforie Sud.

Organizatorul evenimentului “Euforia Eforiei” 2013 a fost administratia locala a orasului Eforie prin primar Ion Ovidiu Brailoiu iar parteneri au fost Antena 1 Constanta, Radio Romania 3 Net Florian Pitis, Federatia Romana de Atletism.

English EN Français FR Deutsch DE Română RO
eforie online
Trafic web: 119258 vizualizări.

Iubeşte-ţi oraşul ca pe tine însuţi!
Aruncă gunoiul numai în locurile special amenajate.