EDIȚIA 2015

Intre 19 si 23 august, la Eforie se desfăşoară unul dintre cele mai îndrăgite evenimente ale acestui sezon estival, intitulat sugestiv „Euforia Eforiei”. Programate a se desfăşura în locuri de interes turistic din Eforie Sud şi Eforie Nord manifestările au oferit turiştilor şansa de a petrece seri plăcute în compania trupei Proconsul sau a unor îndrăgiţi interpreţi de muzică populară, dar şi să asiste la demonstraţii de dans sportiv.

Până duminică rămâne deschisă expoziţia de fotografie cu tema „Istoria oraşului Eforie”, în timp ce în parcul din faţa Teatrului de vară din Eforie Nord, de la ora 18, are loc sâmbătă, 22 august, Festivalul antic dacii şi romanii. Patru ore mai târziu, acelaşi teatru găzduieşte, de la ora 22, concertul PACT by Leo Iorga şi Adi Ordean.

In cadrul Euforiei Eforiei sunt organizate: expozitia de fotografie Istoria Orasului Eforie, spectacole de dansuri pentru copii (Eforie Nord si Sud), spectacol de muzica populara (Eforie Nord), concerte urmate de focuri de artificii (Eforie Nord si Sud), Festival Antic – Dacii si Romanii (Eforie Nord si Eforie Sud).

Accesul este gratuit la toate evenimentele din program.

English EN Français FR Deutsch DE Română RO
eforie online
Trafic web: 119216 vizualizări.

Iubeşte-ţi oraşul ca pe tine însuţi!
Aruncă gunoiul numai în locurile special amenajate.