Termeni si Conditii

Prin accesarea, navigarea și / sau utilizarea hailaeforie.ro (“site-ul”), recunoașteți că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să fiți obligat la acești termeni (“Termeni”) și să respectați toate legile și reglementările aplicabile. ACEST CONTRACT CONȚINE REDUCEREA GARANȚIEI ȘI ALTE DISPOZIȚII CARE LIMITEAZA RĂSPUNDEREA NOASTRA PENTRU DVS. VĂ RUGĂM CITIȚI ACEST ACORD ÎN INTREGIME. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu utilizați acest Site.

Utilizarea site-ului

Site-ul conține proprietatea intelectuală deținută de noi și alte părți. Site-ul vă acordă astfel o licență limitată pentru utilizarea materialelor, funcțiilor și serviciilor furnizate pe Site (colectiv “materialele”) exclusiv pentru uz personal, necomercial, în conformitate cu acești Termeni. Designul și aspectul Site-ului sunt excluse în mod specific din Materiale. Nicio altă utilizare a Site-ului sau a materialelor nu este autorizată. Încadrarea site-ului sau a Materialelor sau publicarea materialelor pe alte site-uri web este strict interzisă.

Produsele, tehnologia și / sau procesele descrise și / sau utilizate pe Site pot fi obiectul drepturilor de proprietate intelectuală rezervate de Site sau de alte terțe părți. Cu excepția licenței limitate acordată mai sus, nimic din conținutul prezentului nu va fi interpretat în sensul că vă conferă în nici un fel, prin implicare, în orice alt mod, orice licență, titlu sau drept de proprietate asupra oricărui drept de proprietate intelectuală al Site-ului sau al oricărei terțe partid.

Politica de utilizare acceptabilă
Site-ul a adoptat următoarea politică de utilizare acceptabilă pentru a se asigura că conținutul său electronic este utilizat în mod legal și adecvat.

Următorul comportament este interzis pe site și prin serviciile conexe:
– trimiterea de mesaje hărțuitoare, abuzive sau amenințătoare;
– trimiterea mesajelor sau a imaginilor obscene sau pornografice;
– trimiterea mesajelor defăimătoare sau calomnioase;
– trimiterea de viruși sau alte fișiere dăunătoare, perturbatoare sau distructive;
încercarea de a fura parole sau informații privind cărțile de credit;
– trimiterea mesajelor în scopul promovării unei activități ilegale, criminale sau frauduloase; sau
încercând să ascundă sau să denatureze identitatea expeditorului.

Încălcarea Termenilor nu va fi tolerată și poate duce la blocarea expeditorului de a trimite conținut suplimentar pe acest serviciu. În măsura în care este cazul, site-ul poate dezactiva contul expeditorului fără compensație sau rambursare.

Spam

Nu puteți utiliza acest site pentru a trimite conținut la liste de discuții la care nu aveți drepturi complete sau pentru a trimite mesaje nesolicitate în vrac sau comerciale. În plus, utilizarea programelor automatizate de tip scripting care automatizează procesul de trimitere sau vizualizare a oricăror materiale este strict interzisă.

Sunteți singurul responsabil pentru acțiunile și comunicările efectuate sau transmise prin intermediul acestui site. Nici noi, nici afiliații noștri nu exercită controlul editorial asupra transmisiilor dvs.; cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a examina încărcările și transmisiile dvs. pentru a vă asigura că respectăm acești Termeni.

Link-uri și reclame

Link-urile către site-uri web ale unor terțe părți pot fi prezentate pe Site, în buletinele sale de știri sau în comunicările prin e-mail către dvs. Acestea pot apărea sub formă de link-uri text, reclame, bannere, butoane sau altele.
Pot apărea circumstanțe în care accesul la acest site este furnizat printr-un link situat pe un alt site web.
Nici site-ul, nici afiliații săi nu fac nicio declarație sau nu oferă garanții cu privire la informațiile conținute în sau pe aceste site-uri și nici site-ul, nici afiliații săi nu sunt răspunzători pentru niciun fel de daune sau vătămări care rezultă din conținutul acestor site-uri.
Nici site-ul, nici afiliații săi nu acceptă indivizii, companiile sau alte entități similare sau orice produse sau materiale asociate unor astfel de persoane, companii sau alte entități similare care furnizează un link către acest site.

Politica împotriva publicității site-ului web utilizând mesaje de e-mail nesolicitate
Solicităm ca toate e-mailurile care promovează Site-ul sau conținutul acestuia să fie trimise numai clienților care au acceptat să primească astfel de mesaje. Interzicem orice publicitate a site-ului nostru folosind mesaje e-mail nesolicitate.
Dacă considerați că vi s-au trimis e-mailuri nesolicitate care promovează marca sau site-ul nostru și doriți să înregistrați o reclamație, vă rugăm să trimiteți un e-mail la departamentul de abuzuri de la abuse@primariaeforie.ro. Vom investiga toate afirmațiile legate de mesajele nesolicitate.

Garanție Restricție; Limitare a răspunderii.
MATERIALELE, INFORMAȚIILE ȘI SERVICIILE PREVĂZUTE PE ACEST SITE SUNT FURNIZATE “CA ATARE”, FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANȚIE, EXPRIMATE SAU IMPLICITE, INCLUZÂND, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANȚIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE ȘI ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP. Nu există nicio garanție împotriva interferențelor cu utilizarea dvs. de materiale, informații sau servicii (inclusiv, dar fără a se limita la orice date, texte, imagini, sunete sau programe de calculator (inclusiv colecții și compilații ale acestora)) sau împotriva încălcării acestora.